Västervig

3. Nov - 5. Nov.

Bestil rejsen i bunden

Område beskrivelse:

Västervig er en by med et lille hyggeligt centrum omgivet af træbygninger fra 1700, 1800-tallet, det ligger på Sveriges østkyst syd for Stokholm. Omkring Västervig by er der mere end 5000 klippeøer! Alle sammen beklædt i smuk svensk natur. Klatringen er ret varieret og super cool. Området blev eksponeret for et par år siden ved et boulderevent, hvor det lykkedes at tiltrække en del pro-klatrere bl.a. Alexander Megos, Kyllinan Fischhuber og Anna Stöhr. Området har en del klatring i både den svære ende og i den nemme ende, med andre ord så passer Västervig til alle der kan lide bouldering.

Inkluderer:

  • Coaching og evaluering  

  • RPT gift merchandise (t-shirt)

  • Transport (fra B&W til Västervig og retur)

  • Logi

  • RPT træningsplan

Afrejse og hjemrejse:

Afrejse: Vi mødes foran B&W kl. 17 fredag den 3. november og kører til huset. Bemærk at i selv skal arrangere noget mad på rejsedagen og man må gerne spise i bussen. Turen tager ca. 5 timer. 

 

Hjemrejse: Vi pakker alt vi skal have med hjem, tager ud og klatre. Når klokken er omkring 14-15 stykker vender vi snuden mod København forventet hjemkomst ved 8-9 tiden. Søndag d. 5 november. 

Generel info:

Fra turens start vil du være ledsaget af en RPT tourguide/instruktør, hvis  formål på turen er at være din "coach og praktiske gris", således at du kan fokusere udelukkende på din klatring, mens vi tager os af resten. 

Det forventes ikke at du nødvendigvis har fulgt træningsplanen til punkt og prikke. Træningsplanen giver blot mulighed, til de mere ambitiøse, for at være i bedst mulig form, til den pågældende klatretur.

Vejret i Västervig i november, minder en del om vejret i Danmark i november. Vi er udenfor i lang tid af gange og man kan forvente at stå stille i lang tid. Så godt med tøj med! Gerne en dunjakke, lange underhylder og vanter. Så noget varmt tøj til at klatre i, tænk i lag på lag så i kan skrue op og ned for varmen i løbet af dagen. 

 

Kosten er vigtigt!! Vi vil gerne sørge for sund og varieret kost, gerne økologisk, men samtidig ved vi godt at alle mennesker er forskellige og har forskellige behov og ikke deler vores kost-filosofi. Det vil vi gerne tilgodese i RPT.

 

Derfor er kosten er IKKE inkluderet i pakkeprisen, på vores ture. Men alle dem der har lyst til at spise power-mad morgen, middag og aften sammen med os, har mulighed for det, til indkøbspris. Hvis man hellere selv vil stå for sin mad, vil der være mulighed for selv at indkøbe og tilberede egen mad. Vi syntes dog det har en værdi at spise sammen, så det vil vi absolut sigte mod.

Tryk her for at se programmet for weekenden:

Tryk her for at se programmet for weekenden:

Pris og pakke:

Pakke 1: (Inklusiv kost, fuldpension) 1950 dkk

OBS! Bemærk at fuld pension er obligatorisk på denne tur. Der findes derfor kun en enkelt pakke. Vi tager selvfølgelig højde for om deltagere er vegetarer.

Bemærk! senest tilmelding d. 27/10 - 2017

Bestil rejsen ved at udfylde nedenstående formular og tryk "send"

Er du i tvivl om noget inden du skal bestille? Så kontakt venligst: info@redpointtours.dk

Eller på de sociale medier

Kom i kontakt med os!

© 2016  RedPointTours.dk   by   Mikkel // Tommy // Frederik

skriv hvilket som helst spørgsmål på mail
  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now