Program La Mussara uge 17

Lørdag den 20: Når man ankommer i lufthavnen vil Redpointtours guides stå klar og tage imod jer. Derefter vil vi kører tæt på 3 timer og indlogere os på refugi de la Musarra. Det første måltid vi har klar til jer er aftensmaden lørdag aften. Efter maden vil der være mulighed for at gå en tur ud og kigge lidt på området og suge indtrykkene til sig. 

 

Søndag den 21: Første klatredag! Vi anbefaler altid at man bruger de første dage på at komme til toppen af så mange ruter som muligt, men uden at presse for meget på sværhedsgraderne.

Mandag den 22: Anden klatredag, lidt samme fremgangs måde som dagen inden.

Tirsdag den 23: Der klatres og for dem der har mod på det bliver der skruet op for sværhedsgraderne.

 

Onsdag den 24: Vi holder fælles hviledag, hvor vi tager på byvandring i Tarragona halvdelen af dagen og den anden vil der være mulighed for hardcore afslapning.

 

Torsdag den 25: Vi tager fat hvor vi slap inden hviledagen. Lukker eventuelle projekter.

 

Fredag den 26: Forhåbentlig har du lavet den svære rute du gerne ville dagen inden og har så hele din sidste dag til at ”safari klatre”. Det er et udtryk vi er blevet glade for. Det betyder at man nydelses klatre helst gerne mange forskellige ruter som man ikke bruger for mange forsøg på. Hvis man gerne vil have en hård rute med hjem er det sidste chance. 

 

Lørdag den 27: Hjemrejsedagen! Vi pakker os sammen og dine guides vil sørger for du kommer i lufthaven i god tid

Eller på de sociale medier

Kom i kontakt med os!

© 2016  RedPointTours.dk   by   Mikkel // Tommy // Frederik

skriv hvilket som helst spørgsmål på mail
  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now