Vi tror på at udvikling skaber glæde for alle! I Redpoint tours ser vi det som vores opgave at danne solide rammer for at du får mest muligt ud af din klatring.

Om os

Udvikling kræver indsigt, vedvarende korrekt træning og et inspirerende miljø.   

I Redpoint tours er vi af den overbevisning at man præsterer bedre når man har det godt i krop og sjæl. Med det mener vi at kost og fællesskab er alt afgørende for en succesfuld tur.

Vi vil sørge for at du kun skal forholde dig til klatring, det sociale fællesskab og dit behov for søvn og mad. På den måde skal du kun forholde dig til de ting der skaber værdi for en god rejse. 

Coaching

Coaching er måske et af de bredeste mest brugte begreber, derfor vil vi gerne uddybe hvad vi mener med coaching.

Det er meget almindeligt at folk har forskellige mål med deres klatring, nogle vil lave det hårdest redpoint, andre skubbe til deres onsight niveau eller måske klatre med mindre frygt. Samtidig er vi alle sammen meget forskellige og responderer forskelligt på de samme situationer. Hvert fokusområder har forskellige metoder.

Din rejseleder/coach vil derfor tage en snak med dig om din erfaring og eventuelle mål med turen, således at de på bedst mulige måde kan hjælpe dig på vej  i den retning du gerne vil. 

Eller på de sociale medier

Kom i kontakt med os!

© 2016  RedPointTours.dk   by   Mikkel // Tommy // Frederik

skriv hvilket som helst spørgsmål på mail
  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now