Hjælp!

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål

kan jeg tage med selvom jeg er alene?

Det kan du i hvert fald! Red Point Tours turene egner sig helt fint til at tage afsted uden makker.

Har du ikke modtaget bekræftelsesmail?

Så beder vi dig sende en mail til info@redpointtours.dk eller ringe på 21641870. Her skal du oplyse den givne pakke samt rejse du har bestilt, så behandler vi din sag så hurtigt som muligt.

Hvordan ved jeg om jeg er god nok til en tur?

Det er du som regel altid, hvis du er frisk på at lære. Vi definerer dog et minimums niveau på hver enkelt tur. Dette gør vi for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse og samtidig sørge for at det givne område vi besøger i forbindelse med din rejse har størst muligt arsenal for din klatring.

Hvilken instruktør får jeg?

En der er kompetent og opfylder RPT's krav. Det varierer oftest fra tur til tur hvilke instruktører vi tager med. Hvis du specifikt vil vide hvilken instruktør du får på din tur, bedes du henvende dig på mikkel@redpointtours.dk

Kan jeg booke flere personer på den samme tur?

Ja! Det kræver du tager direkte kontakt på info@redpointtours.dk og skriver hvilken tur det drejer sig om. Så vil vi løse din sag hurtigst muligt!

Hvad hæfter jeg for, når jeg har bestilt en rejse?

Vi henviser til rejsebetingelserne, handelsbetingelser samt kvittering, der er vedhæftet ved alle pakkerejse køb. Du hæfter for rejsen når du har overført det gældende beløb.  Handelsbetingelserne er vedhæftet i den første bekræftelses mail du modtager, det er dit eget ansvar at gennemlæse og godkende den, inden du overfører det gældende beløb. Hvis du har specifikke spørgsmål angående din rejse bedes du henvende dig på info@redpointtours.dk

hvornår hæfter jeg, når jeg har bestilt en rejse?

Du hæfter for rejsen når du har overført det gældende beløb. Handelsbetingelserne er vedhæftet i den første bekræftelses mail du modtager, det er dit eget ansvar at gennemlæse og godkende den, inden du overfører det gældende beløb. Vi henviser til rejsebetingelserne, handelsbetingelser samt kvittering, der er vedhæftet ved alle pakkerejse køb. Hvis du har specifikke spørgsmål angående din rejse bedes du henvende dig på info@redpointtours.dk

Hvornår/hvordan kan jeg afbestille?

Du kan afbestille rejsen indtil 15 dage (medmindre andet oplyses i forbindelse med rejsen) inden rejsens afgang. Du kan dog ikke modtage fuldt beløb da du konsekvent afregnes og hæfter for fly/transports omkostninger under bestilling. Dette vil blive modregnet i din tilbagebetaling. Vi vedlægger handelsbetingelserne i den første bekræftelses mail. Du modtager handelsbetingelser samtidigt som du modtager overførselsoplysninger.

Kan jeg ændre i min pakke efter jeg har bestilt?

Ja det kan du godt. Du bedes gen sende en mail til info@redpointtours.dk med din anmodning om ændringer og oplysninger om den rejse du har bestilt. Så kontakter vi dig snarest muligt med din forespørgsler. Bemærk at ekstra omkostninger kan forekomme hvis pakkeændringer foretages efter sidste bestillings dato.

Jeg er blevet skadet inden turen?

Det er virkelig nederen! Din egen rejseforsikring dækker turens omkostninger, og de skal kontaktes i dette tilfælde.

Har du et helt tredje spørgsmål?

Så kontakt os venligst på   info@redpointtours.dk

Eller på de sociale medier

Kom i kontakt med os!

© 2016  RedPointTours.dk   by   Mikkel // Tommy // Frederik

skriv hvilket som helst spørgsmål på mail
  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now