Fontainebleau

24. Marts - 2. April

Område beskrivelse:

I og omkring selve skoven findes der flere  små og hyggelige byer, hvor man finder den autentiske stemning og atmosfære, der er så typisk fransk, små pladser med cafeer, butikker og markeder.

Den største og mest kendte er Fontainebleau, som jo som bekendt også har lagt navn til skovområdet.

Fontainebleau er en hyggelig mindre by beliggende i den østlige udkant af skoven ca. 60 km syd for Paris og tæt ved Seinen. Her er små pladser med hyggelige cafeer og butikker. Desuden er byen kendt for sit historisk kongeslot "Chateau de Fontainebleau", som har lagt sale og korridorer til adskillige historiske begivenheder, b.la. kan nævnes afslutningen af den skånske krig i 1679. Og Napoleon Bonapartes abdicering i 1814.

Udover eminent bouldering, byder skoven også på masser af vandrestier, cykelruter og selvfølgelig også mountainbike. Er man mere til stilhed og spiritualitet, så kan skoven også byde på det.

Bestil
nede i
bunden

Inkluderer:

  •  Coaching og evaluering 

  •  Merchandise (t-shirt)

  •  Transport (fly + kørsel)

  •  Logi

  •  RPT-træningsplan

  •  Pakkeliste

Afrejse/Hjemrejse:

Afrejse: Lørdag d. 24/3-2018 fra Kastrup lufthavn (Præcist afrejse-tidspunkt Kommer senere)

Hjemrejse: Mandag d. 2/4-2018 fra Paris lufthavn, forventet hjemkomst til Kastrup lufthavn midt på eftermiddagen (Præcist hjemkomst- tidspunkt Kommer senere)

Generel info:

Fra turens start vil du være ledsaget af en RPT tourguide/instruktør, hvis  formål på turen er at være din "coach og praktiske gris", således at du kan fokusere udelukkende på din klatring, mens vi tager os af resten. 

Det forventes ikke at du nødvendigvis har fulgt træningsplanen til punkt og prikke. Træningsplanen giver blot mulighed, til de mere ambitiøse, for at være i bedst mulig form, til den pågældende klatretur.

 

Kosten er vigtigt!! Vi vil gerne sørge for sund og varieret kost, gerne økologisk, men samtidig ved vi godt at alle mennesker er forskellige og har forskellige behov og ikke deler vores kost-filosofi. Det vil vi gerne tilgodese i RPT.

 

Derfor er kosten er IKKE inkluderet i pakkeprisen, på vores ture. Men alle dem der har lyst til at spise power-mad morgen, middag og aften sammen med os, har mulighed for det, til indkøbspris. Hvis man hellere selv vil stå for sin mad, vil der være mulighed for selv at indkøbe og tilberede egen mad. Vi syntes dog det har en værdi at spise sammen, så det vil vi absolut sigte mod.

Se programmet for turen her:

 

Pakke 1: (Inklusiv kost, fuld pension) 7950 Dkk

Pakke 2: (Ekslusiv kost) 6950 Dkk

Under bestilling skal du oplyse hvilken pakke du vælger, afhængigt af om du ønsker fuldpension inkluderet

Pris:

!Bemærk! Seneste tilmelding d. 24/2 - 2018

TUREN ER LUKKET!

RedPoint Tours er medlem af Rejsegarantifonden

Er du tvivl om noget inden du skal bestille?
Så kontakt venligst:info@redpointtours.dk

Eller på de sociale medier

Kom i kontakt med os!

© 2016  RedPointTours.dk   by   Mikkel // Tommy // Frederik

skriv hvilket som helst spørgsmål på mail
  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now