Customture - en skræddersyet oplevelse

Skal din virksomhed eller afdeling prøve kræfter med klatring? Skal dig og dine studiekammerater have en helt speciel oplevelse? Vi skræddersyr den bedst mulige tur til dig og din gruppe. Hvor vi kan hjælpe med at prøve grænser af og styrke sammenholdet.

Klubtur   /  
Gruppetur

Kunne i godt tænke jer at få jeres klub afsted på klippe tur? Vi kan tilbyde at lave jeres klubtur skræddersyet efter jeres ønsker.

Vi sørger for tilmeldinger og kan tage betalingerne fra det enkelte medlem. Turene kan se ud på mange måder, om I ikke ønsker mad men gerne vil have undervisningen eller omvendt. Måske er det kun nogen af deltagerne der skal have undervisning og de andre klatre selvstændigt.

Vi kan ligge turen oven i en eksisterende Redpointtours tur, med en rabat efter hvor mange i er. Eller lave en anden tur kun til jer. Der er mange forskellige variationer af ture som kommer til at påvirke prisen, så vi kommer til at lave en pris til den enkelte. Fly biletterne kan vi både købe for jer, eller lave pick op i lufthaven.    

Men et eksempel kunne være:

Med udgangspunkt i en klub der vil til Sella i Sydspanien, inklusive mad, transport og bredde undervisning i 7 dage hvor i selv sørger for flybilletter. Vi vil selvfølgelig altid gerne sende links og spare omkring flybilletterne.    

   -  Pris pr. person med 6 Deltagere = 4200 kr.

   -  Pris pr. person med 10 Deltagere = 3900 kr.

   -  Pris pr. person med 12 Deltagere = 3700 kr. 

Firma tur /
Skræddersyet

Som noget nyt er vi begyndt at lave ture til folk der ikke har prøvet at klatre før. Sidste år afviklede vi en tur for et hold studerende, hvor 2/3 aldrig havde prøvet klatring før.


Det var en stor succes og gav os mod på en ny gren, af vores forretning. Klatring kan ryste folk sammen, vi oplevede at kunne skubbe alle langt ud af deres komfort men i en tryk ramme så det kommer til at føles som stor succes. Der er stærk teambuilding i at overkomme udfordringer i fællesskab!
 

Sværhedsgraderne kan justeres efter den enkeltes behov. Længden af turen, om det kun er hverdage eller over en weekend kan aftales. Vi har en masse kontakter til forskellige bolig og mad løsninger i Spanien, så turene kan se ud på mange måder. Luksus vs. Friluftsliv. Sovesal eller lækkert stenhus. Det vil også have en indvirkning på prisen.

Tilbuddet til jer er relativt i forhold til den løsning vi finder frem til sammen

En 5 dages friluftstur til Catalonien inklusive mad,  transport fra pick-up til turens slut, undervisning og logi starter priserne på:

4950kr. pr. deltager.  

Det ville være naturligt at holde en hvile dag hvis turen er længere end 3 dage. Vi har stort kendskab til lokalområdet og kan arrangere vinsmagning eller vandreture til forladte landsbyer.

​​

 

Flybilletter er som udgangspunkt ikke inkluderet, men hvis i ønsker at vi tager os af dette, er det også en mulighed

Alle vores rejser er dækket af rejsegarantifonden

Eller på de sociale medier

Kom i kontakt med os!

© 2016  RedPointTours.dk   by   Mikkel // Tommy // Frederik

skriv hvilket som helst spørgsmål på mail
  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now