Folkene bag

Mikkel Højgaard Larsen

Mikkel så for mange år siden nødvendigheden i at bringe danskerne fra klatrehaller, til klatreklipper. Han har utallige års erfaring som instruktør og uddanner blandt andet under Dansk Klatreforbund, hvor han også er næstformand i bestyrelsen. Han var måske den første dansker der har klatret 8A DeepWater og så er hans største ønske at stadig kunne klatre når han er 80 år. Mød ham i virkeligheden på alle ture.

Tommy Marinussen

Tommy er noget af en legende i miljøet. Har du ikke mødt ham i en dansk klatrehal, er der en chance for at du har mødt ham på en klippe. Utallige klatreture til diverse destinationer rundt omkring i verden, har gjort ham til en særdeles erfaren herre, når det gælder klatrerejser. Tommy ved også hvordan man får mest muligt ud af en klatretur, når man er afsted i en større gruppe.

Frederik Højgaard Larsen

Det sidste ben i RPT-taboretten. Ud over at være Mikkels lillebror, er Frederik også husets designer og rejserådgiver. Med mange års erfaring i skirejser og en daglig gang på Kaospiloterne i Århus, bidrager han med de fornødne sidste tandhjul til motoren der driver RPT.

Eller på de sociale medier

Kom i kontakt med os!

© 2016  RedPointTours.dk   by   Mikkel // Tommy // Frederik

skriv hvilket som helst spørgsmål på mail
  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now